пʼятниця, 03 березня 2023 09:05

У Маріуполі активізувалась ворожа авіація ‒ Андрющенко

У тимчасово захопленому росіянами Маріуполі вранці 3 березня активізувалась російська військова авіація.

Помічено також рух цивільних вантажівок окупантів в бік Ростова-на-Дону. Про це у Telegram повідомив радник міського голови Петро Андрющенко.

Автор: t.me/andriyshTime
  У Маріуполі активізувалась ворожа авіація
У Маріуполі активізувалась ворожа авіація

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Не лише вокзал: який вигляд мають знищені росіянами потяги у Маріуполі

"Російська авіація заходить в бік Запоріжжя. Повідомляють, що літаки йдуть з напряму Донецька та Єйська. В той самий час активний рух цивільних вантажівок в бік Ростова-на-Дону до заторів на трасі та кордоні з Московією", ‒ наголосив Андрющенко.

Тим часом, за його словами, прибуття цивільних вантажів в Маріуполь спало майже до нуля. Фіксують лише транзит у напрямку тимчасово окупованого Криму.

Російські окупанти змінили тактику переміщення військових колон в тимчасово захопленому Маріуполі. Росіяни перейшли на групи по 3-4 вантажівки у супроводі. Про це повідомив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко.

Перед тим у захопленому Маріуполі на Донеччині знову спостерігали рух військової техніки ворога. Тепер основне перекидання здійснюється трасою Запоріжжя – Пологи – Маріуполь,

Зараз ви читаєте новину «У Маріуполі активізувалась ворожа авіація ‒ Андрющенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі