четвер, 09 жовтня 2014 10:20

У квартирі бійця АТО у Дніпропетровську вибухнула граната: двоє загиблих

У квартирі бійця АТО у Дніпропетровську вибухнула граната: двоє загиблих
Фото: focus

Вибух стався в квартирі по вул. Набережна Леніна м. Дніпропетровська, яку протягом трьох років винаймав житель Криничанського району, повідомляє прес-служба МВС.

Було з'ясовано, що 9 жовтня о 00:40 27-річний чоловік, який нещодавно прибув із зони АТО у відпустку, під час спільного розпиття спиртних напоїв, хизувався перед товаришами гранатою. Внаслідок необережного поводження з боєприпасом стався вибух, в результаті якого два чоловіки загинули, а один був доставлений до лікарні з осколковим пораненням передпліччя.

Крім зазначених осіб, ніхто не постраждав, інші квартири не пошкодженні.

Згідно попереднього дослідження вибухово-технічної служби Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при ГУМВС, на місці події вибухнула ручна граната РГД-5.

Під час огляду тіла винаймача квартири, у кишені штанів було виявлено ще одну ручну гранату Ф-1 з запалом.

Відомості за даним фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань з попередньою правовою кваліфікацією за ч. 1 ст. 264 Кримінального кодексу України (недбале зберігання вогнепальної зброї або бойових припасів).

Зараз ви читаєте новину «У квартирі бійця АТО у Дніпропетровську вибухнула граната: двоє загиблих». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі