понеділок, 06 серпня 2012 16:23

У Криму затримали водія катера, подізрюваного в зіткненні двох суден у Судаку

У Криму затримали водія катера, подізрюваного в зіткненні двох суден у Судаку
Підозрюваний у причетності до скоєння цього злочину водій катера, що зіткнувся з теплоходом. Фото: sevastopol.olx.com.ua

Кримська транспортна прокуратура порушила кримінальну справу за фактом трагедії у Судаку, де в результаті зіткнення двох суден 1 людина загинула і 14 отримали поранення.

Затримано рульового катеру, який підозрюється в скоєнні злочину.

"Кримська транспортна прокуратура порушила кримінальну справу за частиною 3 статті 276 Кримінального кодексу України. Підозрюваний у причетності до скоєння цього злочину затриманий, це водій катера, що зіткнувся з теплоходом", - повідомили в прес-службі прокуратури Криму в понеділок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жінка, яка загинула при зіткненні двох суден у Криму, була росіянкою - МНС

Досудове слідство у цій справі перебуває на контролі в прокуратурі Криму.

Як повідомлялося, жінка, яка загинула в результаті зіткнення катера і теплохода біля мису Алчак-Кая в Криму в суботу, була громадянкою РФ. Станом на ранок понеділка в медзакладах Криму продовжують перебувати троє постраждалих у результаті зіткнення. Стан двох із них - матері і дочки, оцінюється як важкий.

Зараз ви читаєте новину «У Криму затримали водія катера, подізрюваного в зіткненні двох суден у Судаку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі