середа, 05 березня 2014 14:16

У Криму розстріляли директора нічного клубу

У Криму розстріляли директора нічного клубу
Фото: allcrimea.net

Вчора ввечері в Ялті розстріляли директора і співзасновника нічного клубу "Зефір". Дану інформацію підтвердили в прес-службі Ялтинського міського управління міліції.

За інформацією відомства, підприємець був застрелений приблизно о 20:30 неподалік від свого будинку. Імовірно, убивця підійшов до директора "Зефіру" в той момент, коли він виходив зі свого автомобіля. Після чого невідомий дістав пістолет і зробив серію пострілів переважно в груди і в голову загиблого.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 115 частина 1 КК України. Тіло загиблого направлено на експертизу в СМЕ. На місці події працює слідчо-оперативна група.

Нагадаємо, 24 лютого в Сімферополі був розстріляний підприємець Степан Чорохян. Вбивство сталося на вулиці Севастопольській. Степан Чорохян - власник готельного комплексу "Малібу", куди входять ресторан, готель, клуб, більярдна, а також сауна. Підприємцю було 48 років.

Зараз ви читаєте новину «У Криму розстріляли директора нічного клубу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі