понеділок, 28 квітня 2014 13:10

У Криму рецидивіст зарізав чотирьох людей і підпалив будинок з тілами

  Артур Тернівський
Артур Тернівський

Правоохоронні органи Криму подали у розшук 29-річного місцевого жителя Артура Тернівського, який 27 квітня зарізав 12-ти та 16-річних дівчат разом із їхніми матерями.

Як повідомили Gazeta.ua у прес-службі МВС Криму, підозрюваний із лютого 2014 року вважався співмешканцем господарки будинку, і, за словами сусідів, неодноразово сварився із жінкою. "Чотири трупи були знайдені у селі Геройське Сакського району із численними проникаючими колото-різаними пораненнями. Було впізнано дві неповнолітні дівчини, а також 44-ти та 46-річні жінки, матері загиблих", – повідомили у МВС.

Аби приховати скоєне, вбивця влаштував підпал у будинку, проте вогонь вдалось загасили до того, як він знищив сліди злочину. Сусідка загиблої господарки Катерина першою побачила дим. "Я прокинулась вранці від запаху гару, глянула, а там сусіди горять! Одразу викликала пожежних, вони й винесли з хати тіла", – розповіла вона.

Наразі на півострові оголошено в розшук Артура Тернівського. Підозрюваний має багате кримінальне минуле і вже відбував покарання у кримських колоніях за розбій.

Зараз ви читаєте новину «У Криму рецидивіст зарізав чотирьох людей і підпалив будинок з тілами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі