середа, 19 березня 2014 10:06

Спецтема: Кримська криза: "тиха" війна та анексія

У Криму невідомі викрали журналіста

У Криму невідомі викрали журналіста
Фото: facebook.com

18 березня в Бахчисараї невідомі напали на журналіста "Радіо Свобода" Левка Стека. Про інцидент він повідомив на своїй сторінці в Facebook.

Журналіст повідомив, що потрапив в АР Крим 16 березня, безперешкодно проїхавши Джанкой.

"Чуваки витягли мене з автобуса, наділи наручники, мішок на голову і кинули на заднє сидіння своєї машини. Думаю, хотіли показати місцеві пам'ятки архітектури, тому каталися ми довго. Втім, екскурсію я не оцінив, все-таки через чорну тканину видно не так і багато. Закінчилося наше побачення посеред мальовничого кримського поля. Це тут, мабуть, традиція така. Хлопці "подякували" за роботу, але попросили найближчим часом до них не заїжджати. Кажуть, хорошого потрошку. Попрощалися щиро: "Слава Україні, б ...". Почуття переповнювали, тому я промовчав", - написав він.

Журналіст лише через деякий час зміг повідомити про своє місцезнаходження: "Ось тільки зараз добрався до цивілізації. Вибачте, якщо змусив переживати. Я і сам не очікував такого теплого прийому".

Зараз ви читаєте новину «У Криму невідомі викрали журналіста». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі