вівторок, 12 лютого 2013 15:09

У Криму чоловіка, який харчувався собаками та котами, з'їли щури

У Криму чоловіка, який харчувався собаками та котами, з'їли щури
Фото: www.mypriroda.ru

10 лютого в селищі Кача Нахімівського району, що неподалік Севастополя, знайшли мертвим 68-річного місцевого жителя. Його тіло було погризене щурами. Поруч біля будинку стояли саморобні клітки із старих дощок, в яких покійний тримав собак та котів. У хаті правоохоронці знайшли каструлі із собачим м'ясом. На вулиці валялась шкіра убитих тварин. У ящиках на городі були засипані землею цуценята.

"Я коли приїхала на місце — була в шоці. В клітках сиділи голодні, брудні тварини. Біля них не було ні мисок з водою, ні їжі. В одного собаки не було очей, їх втиснули всередину. В хаті стояло багато каструль із м'ясом собак та котів. Воно нестерпно смерділо. Шкірки він складав під хатою. На цуценятах, яких прикопав на городі, уже завелись опариші", - розповіла Gazeta.ua волонтер Севастопольського благодійного фонду допомоги безпритульним тваринам Вікторія Заіченко.

Жінка разом із іншими волонтерами забрала тварин в місто. Всього довелось перевезти 20 собак та 20 котів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Рівному пес знайшов мертву жінку

"Поки що вони у нас. Помістили їх в карантин. Коли переконаємось, що тварини здорові, почнемо пошуки нових господарів", - пояснила волонтерка.

Вікторія також дивується, як звичайна людина може так низько опуститися, щоб харчуватися собаками.

"Він швидше за все був психічно-хворим. Сусіди припускали, що з ним, щось не нормальне відбувається, адже сам не мав нормального житла, збив собі якусь халупу з дощок і там зимував, а при цьому ще завів стільки тварин. Тому сусіди викликали міліцію, аби вони перевірили, що там відбувається. Однак, правоохоронці на звернення селян не реагували. Приїхали вже коли знайшли труп", - вважає Заіченко.

Тіло покійного направили на експертизу. В міліції припускають, що після смерті його обгризли щури, оскільки після собак лишаються укуси іншої форми. Крім того всі тварини були прив'язаними на ланцюгах.

Зараз ви читаєте новину «У Криму чоловіка, який харчувався собаками та котами, з'їли щури». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі