неділя, 20 січня 2013 10:56

У Криму чоловік загинув від падіння в печеру, у Карпатах шукають двох киян

У Криму чоловік загинув від падіння в печеру, у Карпатах шукають двох киян
У результаті падіння в кримську печеру постраждали 2 особи та 1 особа загинула. Фото: io.ua

У Криму стався нещасний випадок із трьома особами, які впали у печеру Монастир Чок-Рак (плато Карабі-Яйла).

Про це повідомила прес-служба Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

"До пошуково-рятувальних робіт було залучено: громадська організація Контрольно - рятувальна служба Криму - 3 одиниці техніки, 15 осіб о / с, ДТУ МНС в АР Крим - 3 одиниці техніки, 7 осіб о / с, швидка допомога, МВС" , наголошується у повідомленні.

При проведенні пошуково-рятувальних робіт було встановлено, що у результаті надзвичайної події постраждали 2 особи та 1 особа загинула.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Закарпатській області під снігову лавину потрапило 2 туристів

О 06:00 у неділю були проведені рятувальні заходи з підйому і транспортування в Білогірську районну лікарню двох постраждалих.

Крім того, у суботу пішли в гори з с.Пилипець у бік г. Гимба Міжгірського району Закарпаття й не вийшли на зв'язок і можливо заблукали двоє жителів м. Київ, які були екіпіровані відповідним спорядженням.

"Для проведення пошуково-рятувальних робіт направлено Мукачівське ДПРВ АРЗ СП ТУ МНС у Закарпатській області в кількості 4 людини особового складу та 1 одиниці техніки", йдеться у повідомленні.

Зараз ви читаєте новину «У Криму чоловік загинув від падіння в печеру, у Карпатах шукають двох киян». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі