вівторок, 17 березня 2015 16:59

У Костянтинівці проходить мітинг проти ЗСУ

У Костянтинівці проходить мітинг проти ЗСУ

У Костянтинівці Донецької області біля міського Палацу культури проходить акція протесту від місцевих жителів, які обурені поведінкою українських військових.

Інформацію передають "Новости Донбасса".

На мітинг зібралось близько 250 осіб, які без плакатів стихійно висловлюють своє невдоволення у зв'язку зі смертельним ДТП за участю українських військовослужбовців.

До протестувальників вийшли представники місцевої влади та правоохоронних органів, проте їм не вдалося заспокоїти обурений натовп. Мітингувальники поводяться агресивно, із представниками ЗМІ відмовляються спілкуватися.

Як відомо, у понеділок, 16 березня, 8-річна дівчинка загинула під колесами бронемашини ВСУ. Її мати перебуває в лікарні, її життю ніщо не загрожує. Друга дитина, що знаходився під час аварії в колясці, жива і здорова.

У вівторок, 17 березня, на цій же ділянці дороги водій легкового автомобіля збив літню жінку. Постраждалу доставили до медзакладу.

Зараз ви читаєте новину «У Костянтинівці проходить мітинг проти ЗСУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі