середа, 09 лютого 2011 09:23

У Києві одночасно згоріли ресторан і розважальний центр

У Києві одночасно згоріли ресторан і розважальний центр

У вівторок, 8 лютого, близько четвертої години дня у Києві загорівся дебаркадер з рестораном "Мандарин" і Disco Radio Hall.

Щоб загасити пожежу, на вулицю Електриків, де стоїть дебаркадер, виїхали десять пожежних машин. У ресторані був розташований розважальний центр Disco Radio Hall, пише Досьє.

Ресторан майже повністю зроблений з дерева і, незважаючи на те, що пожежу гасили лише 10 хвилин, вогонь встиг пошкодити значну частину даху і кілька залів. Що стало причиною НП, поки невідомо. Рятувальники не виключають, що це підпал.

Нагадаємо, демонтаж дебаркадера з набережної Дніпра почався 14 вересня минулого року. Ресторан відбуксовали від набережної на вулицю Електриків, де він стояв на стоянці. Дебаркадер не був підключений ні до електроенергії, ні до газу. Зараз триває слідство.

Як повідомлялося, 8 липня представники правоохоронних органів демонтували кріплення ресторану "Муракамі" і відбуксирували його до Рибальського острова.

29 липня з набережної відшвартували нічний клуб "River Palace", який перемістили в район міста Новоукраїнки Кіровоградської області.

Зараз ви читаєте новину «У Києві одночасно згоріли ресторан і розважальний центр». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі