четвер, 31 травня 2018 10:54

У Києві Mercedes зніс стелу MсDonalds
4

У Києві на Броварському Mercedes зніс стелу MсDonalds
Фото: Інформатор
У Києві на Броварському Mercedes зніс стелу MсDonalds
У Києві на Броварському Mercedes зніс стелу MсDonalds
У Києві на Броварському Mercedes зніс стелу MсDonalds

31 травня в Києві на Броварському проспекті сталася ДТП. Автомобіль Mercedes E-class зніс дорожній знак і врізався в стелу MсDonalds.

Аварія трапилася близько 5:30, пише "Інформатор".

За словами патрульних, Mercedes їхав по Броварському проспекту у бік центру. З невідомих причин, водій вилетів з проїжджої частини і протаранив стелу фастфуду, яка вказувала на заїзд на MacDrive.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чиновник на службовому авто скоїв смертельну ДТП

Від удару у машини заблокувалося колесо. Через це автомобіль проковзнув ще близько 100 метрів і зупинився. На місці аварії розкидані осколки машини та вказівника фастфуду. Також виїжджали медики, проте пасажир-дівчина від госпіталізації відмовилася. Водія Mercedes возили на медичний огляд.

Поліцейські відмовилися коментувати результат аналізів. На місці працювала патрульна поліція і "швидка".

В Києві на проспекті Перемоги сталася ДТП з постраждалими. Зіткнулися Peugeot 308, Citroen C2 і мотоцикл. За словами співробітників поліції, всі учасники ДТП їхали по проспекту Перемоги в бік виїзду з міста. У Peugeot, який їхав в лівій середній смузі, врізався Citroen, від удару C2 різко дав вправо і зачепив мотоцикл. Байкер вилетів на тротуар і врізався в урну і стовп.

Зараз ви читаєте новину «У Києві Mercedes зніс стелу MсDonalds». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі