субота, 06 червня 2020 18:10

У Києві чоловік зарізав молодшого брата

У Києві 56-річний чоловік зарізав брата.

Конфлікт між ними стався у квартирі на вулиці Анатолія Солов'яненка, коли молодший брат гостював у старшого. Чоловіки святкували зустріч. І між ними розгорілася словесна перепалка, яка в подальшому переросла у бійку, повідомили у відділі комунікації столичної поліції.

Автор: kyiv.npu.gov.ua
  У Києві 56-річний чоловік зарізав 53-річного брата
У Києві 56-річний чоловік зарізав 53-річного брата

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловіка зарізали під дверима квартири

"У ході штовханини 56-річний чоловік вдарив молодшого брата у груди кухонним ножем. Від отриманої травми 53-річний потерпілий помер на місці. Зловмисника затримали у квартирі та під час спілкування із працівниками поліції він так і не зміг назвати основну причину конфлікту з родичем", – додав Олександр Кузьмін.

Автор: kyiv.npu.gov.ua
  Конфлікт між чоловіками виник, коли молодший брат гостював у старшого
Конфлікт між чоловіками виник, коли молодший брат гостював у старшого

Чоловіка затримали. З місця події поліцейські вилучили ніж та інші речові докази, які відправили на проведення експертного дослідження.

Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Зловмиснику загрожує до 15 років в'язниці.

У селі Ліски Кілійського району Одеської області затримали 43-річного чоловіка, який застрелив 48-річного брата. Конфлікти між чоловіками були часто. Цього разу завершився тим, що молодший брат вистрелив у старшого з рушниці.

Зараз ви читаєте новину «У Києві чоловік зарізав молодшого брата». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі