четвер, 13 грудня 2012 16:26

У Києві черговий "мазурок" розстріляв охоронця супермаркету

У Києві черговий "мазурок" розстріляв охоронця супермаркету
Стрілянина розпочалась через пляшку горілки. фото: novomoskov.ru

Близько 11 години в одному із супермаркетів Солом'янського району Києва, покупець вистрілив в охоронця. Клієнту не сподобалось, що продавець не хоче продати горілку.

"В одинадцятій годині до Солом'янського райвідділу міліції почали надходити повідомлення із одного із магазинів. Спочатку повідомляли, що там бійка, потім подзвонили з інформацією, що охоронці б'ють клієнта. На місце відразу виїхав найближчий патруль та оперативна група. На місці вони затримали 28-річного чоловіка із зброєю. За попередньою версією — це пневматичний пістолет. Він ним вистрілив в 34-річного охоронця. Рана була неглибокою. Лікарі надали першу медичну допомогу і відправили потерпілого лікуватися додому. Хулігана затримали та доставили в райвідділ", - розповіла Ольга Білик із прес-служби МВС Києва.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поранений охоронець повертається в "Караван"

Стрілянина розпочалась через пляшку горілки.

"Чоловік хотів випити, але йому відмовили, бо в магазині ішов переоблік. Спочатку він почав сварку із охоронцем, який намагався пояснити клієнту, що товари не продаються. Згодом дістав пістолет і вистрілив. Зараз він дає показання. Приймається рішення щодо порушення кримінальної справи", - пояснили в міліції.

Зараз ви читаєте новину «У Києві черговий "мазурок" розстріляв охоронця супермаркету». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

32

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі