понеділок, 16 грудня 2013 16:40

У Кіровограді працівницю податкової, яка у ДТП вбила даішника, засудили на 4 роки

У Кіровограді працівницю податкової, яка у ДТП вбила даішника, засудили на 4 роки
Фото: tsn.ua

На Кіровоградщині до чотирьох років позбавлення волі засуджено 22-річну колишню працівницю податкової інспекції. З її вини загинув 22-річний працівник ДАІ.

"Це трапилося в червні цього року в мікрорайоні Балашівка. Вночі податковий інспектор у стані сильного алкогольного сп'яніння скоїла дорожньо-транспортну пригоду. Досудовим розслідуванням встановлено, що вказана особа не мала водійського посвідчення. Кермуючи автомобілем "SKODA Octavia", перевищила швидкість і не впоралася з керуванням. Внаслідок чого, машина виїхала на узбіччя і врізалася в дерево, а потім - у стовп. Разом з нею їхав пасажир, працівник ДАІ. Від численних травм, які не сумісні з життям, помер у лікарні", - розповіла керівник прес-служби обласної прокуратури Наталія Алєксєєнко.

Кіровський районний суд погодився з позицією державного обвинувача та призначив підсудній покарання у вигляді 4 років позбавлення волі. Для неї змінено запобіжний захід із застави на утримання під вартою.

"На даний час вирок суду ще не набрав законної сили, тому може бути оскаржений у апеляційній інстанції", - додала Алєксеєєнко.

Зараз ви читаєте новину «У Кіровограді працівницю податкової, яка у ДТП вбила даішника, засудили на 4 роки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі