четвер, 16 січня 2014 14:22

У Кіровограді чоловік зарубав дружину і хотів вистрибнути із 7-го поверху

У Кіровограді чоловік зарубав дружину і хотів вистрибнути із 7-го поверху
Фото: ura-inform.com

15 січня о 21.20 у міліцію Кіровограду зателефонував 56-річний чоловік і сказав, що щойно зарубав свою дружину. Тепер хоче вистрибнути у вікно із сьомого поверху.

"За вказаною адресою терміново виїхала слідчо-оперативна група і швидка допомога. Чоловік був у квартирі. З усього було видно, що він не планував вчинити самогубство. Закривавлена дружина лежала в нічній сорочці у спальні. Біля дивану лежала сокира. Підозрюваний був тверезий, але ще шокований. Все повторював, що "вона сама винна". Розповів, що між ними виникла сварка. З якого приводу, не став пояснювати. Сказав лише, що "вона його вже просто дістала". Тому пішов на кухню і взяв сокиру. Вдарив нею дружину двічі по голові гострою стороною, коли та лежала на дивані. Поклав сокиру, подзвонив синові, родичам і кумам. Сказав, що накоїв і викликав міліцію", - розповів Cazeta.ua начальник Кіровоградського міського відділу міліції 33-річний Володимир Куценко.

За словами працівників міліції, сусіди розповідають, що ні чоловік, ні дружина спиртним не зловживали.

"Це була звичайна сім'я, середнього достатку. Він працював на одному з підприємств, налагоджував станки, вона – продавцем у будівельному маркеті. Сварки між подружжям траплялися часто. Сусіди чоловіка характеризують з позитивної сторони. Його син плакав, приніс батькові попити води. Питав у міліціонерів, що можна батькові взяти з собою. Підозрюваного затримали поки що на три доби, а потім два місяці перебуватиме в слідчому ізоляторі. Подібних випадків у моїй практиці, коли вбивство скоювали на тверезу голову, я не пригадую", - додав заступник начальника Ігор Прохніцький.

За словами Володимира Куценка, за цим фактом відкрите кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 "Умисне вбивство" Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

Зараз ви читаєте новину «У Кіровограді чоловік зарубав дружину і хотів вистрибнути із 7-го поверху». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі