пʼятниця, 16 липня 2021 15:23

У Харкові пасажири 8 год. чекають рейсу в аеропорту

У Харкові пасажири 8 год. чекають рейсу в аеропорту
Рейси SkyUp на Стамбул та Одесу затримуються через погоду. Фото: Join UP

У Харкові затримують два рейси авіакомпанії SkyUp на Стамбул та Одесу.

Перший рейс затримається на понад 7 год., другий – на 8 год. Про затримку рейсів повідомив туроператор Join Up, передає "24 канал".

У туристичній фірмі заявили, що рейс затримали через погоду.

"Нам шкода, що ви опинилися в такій ситуації. Ваш рейс є частиною розкладу польотів, які виконують послідовно на одному літаку. Першопричиною затримки на цьому відрізку розкладу стали метеорологічні умови. І кожен наступний рейс затримується через запізнення попереднього. Вам нададуть харчування та напої", - повідомив туроператор у Facebook.

Про причину затримки рейсу в Одесу не повідомляють.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З Греції вивезли близько 200 українських туристів, які там застрягли

"Через пізнє прибуття літака з попереднього рейсу ваш рейс PQ137 Харків – Одеса відбудеться із затримкою. Новий час вильоту – 21:45 16.07.2021. Початок реєстрації о 19:15. Вам нададуть харчування та воду на борту. Просимо вибачення за незручності", – заявили в авіакомпанії.

Канал "ХС. Харьков" повідомляє, що люди стоять в аеропорту з 00:10. Їм не повідомили, коли точно відбудеться рейс. Обіцяну їжу не дали.

У Харкові затримуються й інші рейси. Туроператор розв'язує проблему.

Туристи з Дніпра на 14 год. застрягли в аеропорту Бодрума в Туреччині. У терміналі вони змушені сидіти на рушниках і транспортних стрічках без їжі, кондиціонерів і можливості сходити в туалет. В аеропорту нібито немає електрики. Але в нього продовжують підвозити пасажирів.

Зараз ви читаєте новину «У Харкові пасажири 8 год. чекають рейсу в аеропорту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі