пʼятниця, 28 вересня 2012 20:29

У ДТП за участю бронетранспортера на Буковині винен водій мікроавтобуса - Міноборони

У ДТП за участю бронетранспортера на Буковині винен водій мікроавтобуса - Міноборони
Водія мікроавтобуса звинуватили в ДТП, бо він не надав перевагу в русі колоні військової техніки. Фото: tyzhden.ua

ДТП за участю бронетранспортера у Чернівецькій області сталося з вини водія цивільного мікроавтобуса, який не надав перевагу в русі колоні військової техніки.

Про це повідомляє прес-служба Міноборони.

"За попередніми висновками оперативної групи ДАІ УМВС у Чернівецькій області, причиною ДТП за участю бронетранспортера БТР-80 поблизу населеного пункту Неполоківці Кіцманського району стало порушення п. 3.2 ПДД водієм мікроавтобуса, який, рухаючись назустріч колоні військової техніки на чолі з машиною військової безпеки дорожнього руху із проблисковими сигналами синього кольору, не надав перевагу в русі транспортним засобам", - йдеться в повідомленні відомства.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Буковині мікроавтобус врізався у бронетранспортер

Як відомо, сьогодні під час повернення з військового полігону у Чернівецькій області до пункту постійної дислокації колони техніки 80-го окремого аеромобільного полку 13-го армійського корпусу сталося ДТП.

Попередньо встановлено, що колона військової техніки рухалася у супроводі трьох машин військової безпеки дорожнього руху на швидкості 20 км/год. На заокругленій ділянці дороги механік-водій четвертого у колоні після екіпажу ВБДР бронетранспортеру БТР-80 допустив незначний вихід носової частини бойової машини за роздільну лінію дорожньої розмітки. Внаслідок цього відбулося зіткнення БТР із задньою частиною пасажирського мікроавтобуса Mercedes Sprinter, який рухався у зустрічному напрямку за маршрутом "Снятин-Чернівці".

Внаслідок ДТП четверо цивільних громадян були травмовані. Військові лікарі, які рухалися у складі колони, одразу надали постраждалим першу допомогу. Після цього їх було направлено до Кіцманської центральної районної лікарні.

Зараз ви читаєте новину «У ДТП за участю бронетранспортера на Буковині винен водій мікроавтобуса - Міноборони». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі