четвер, 20 вересня 2018 23:16

У ДТП в Росії знову постраждали українці

У ДТП в Росії знову постраждали українці
6 українців постраждали в ДТП у РФ. Фото: Еспресо.TV

20 вересня у Воронезькій області РФ сталася ДТП за участю мікроавтобуса і рейсового автобуса. Постраждали 6 громадян України.

"Троє в тяжкому стані в реанімації, ще троє у стані середнього ступеню важкості у відділенні травматології. У них черепно-мозкова травма, травми внутрішніх органів, грудної клітини", - пише ТАСС.

За попередніми даними, водій мікроавтобуса виїхав на смугу зустрічного руху, не впорався з керуванням і зіткнувся з рейсовим автобусом. Усього в мікроавтобусі знаходилися дев'ятеро осіб, шестеро з них постраждали. У рейсовому автобусі постраждалих немає.

У Міністерстві закордонних справ України підтвердили, що у Воронезькій області постраждали шестеро українців.

"За інформацією Посольства, постраждало 6 громадян України, консули надають необхідну допомогу", - написала речниця МЗС Мар'яна Беца у Twitter.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Росії розбився автобус з українцями - є загиблі

15 вересня у Ленінградській області (Росія) зіткнулися автомобіль Mercedes-Benz Sprinter і фура DAF. Мікроавтобус був зареєстрований в Україні, у Закарпатській області. В результаті ДТП загинули 4 українці, які перебували у мікроавтобусі: водій, 49-річний чоловік-пасажир і дві молоді жінки. Ще один пасажир - 20-річний чоловік - отримав важкі травми і був госпіталізований.

Зараз ви читаєте новину «У ДТП в Росії знову постраждали українці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі