пʼятниця, 30 листопада 2012 11:34

У Донецьку невідомі викрали людину просто на зупинці громадського транспорту

У Донецьку невідомі викрали людину просто на зупинці громадського транспорту
Чоловіка насильно заштовхали до машини. Фото: glavred.info

29 листопада в Донецьку невідомі викрали молоду людину 20-22 років, яка стояла на зупинці в очікуванні громадського транспорту. Про це повідомив один з очевидців, пише "Остров".

За інформацією свідка, приблизно о 10:30 ранку невідомі заштовхали молоду людину в золотистий Chevrolet Lacetti АН 9395 ВІ. На машині не було знаків приналежності до правоохоронних органів.

Перед цим до хлопця підійшов якийсь чоловік, з яким вони явно не були знайомі, і, обійнявши за плече, повів його у напрямку до недалеко припаркованої машини.

Коли хлопець почав вириватися, очевидець події втрутився в конфлікт, і попросив людину з машини пред'явити будь-який документ, що засвідчує особу і певні права, на що невідомий швидко відкрив і закрив якесь посвідчення, яке було схоже на незаповнений документ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Полтавщині громадянина з Сирії тримали в заручниках 8 діб

"Я вчепився в хлопця і сказав, що вони нікуди не підуть, поки посвідчення не буде пред'явлено належним чином, потім вчепився в саму людину з машини. Однак, на своє прохання я отримав лише спробу відмахнутися від мене, нецензурну лайку і фрази типу "Руки прибрав!", - повідомляє очевидець.

В цей час з іншого боку зайшов другий чоловік з автомобіля, який збив очевидця з ніг і поки той піднімався, нападники заштовхали хлопця на заднє сидіння. При цьому люди на зупинці в ступорі тільки спостерігали за подіями.

"Я відчинив задні дверцята автомобіля і почав тягнути хлопця, однак людина на задньому сидінні зміг закрити двері і закритися зсередини. Будучи трохи в стані афекту, я почав бити по дверцятах, залишаючи вм'ятини на машині. На цьому етапі стало практично очевидно, що до державних структур люди в машині не мають відношення. Ніхто не став виходити з дверей, вони різко "дали по газах" і помчали від залізничного вокзалу в напрямок центру міста", - зазначає очевидець.

Після події він відразу ж звернувся в правоохоронні органи і повідомив номер і марку машини і прикмети нападників.

Зараз ви читаєте новину «У Донецьку невідомі викрали людину просто на зупинці громадського транспорту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі