понеділок, 20 грудня 2010 15:33

У дніпропетровській школі знайшли труп

У дніпропетровській школі знайшли труп

На території однієї зі шкіл Амур-Нижньодніпровського району Дніпропетровська 14 грудня було знайдене тіло 24-річного хлопця.

Як повідомили у міліції, жертвою виявився місцевий мешканець. Згідно з висновком судово-медичної експертизи, юнак помер в результаті внутрішньочерепної травми та набряку головного мозку.

"За скоєння злочину був затриманий безробітний, 21-річний місцевий мешканець", - повідомили в обласному УМВС у понеділок, 20 грудня.

Як з'ясувалося, того ж дня близько другої години ночі, перебуваючи на території школи, хлопці вживали спиртні напої. Під час пиятики потерпілий образив дівчину зловмисника, за що отримав удар в обличчя, від якого і помер.

За даним фактом слідчим відділом порушено кримінальну справу за статтею "завдання умисних тяжких тілесних ушкоджень, що спричинило смерть потерпілого".

Зловмисникові загрожує позбавлення волі на термін від 7 до 10 років.

Як повідомлялося, 13 грудня, недалеко від проспекту Перемоги у столиці знайшли спотворене тіло чоловіка (труп був без голови, рук і ніг). Тіло було замотане в поліетиленовий пакет і належало чоловікові.

За даним фактом порушено кримінальну справу.

ИА Новый мост

Зараз ви читаєте новину «У дніпропетровській школі знайшли труп ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі