середа, 22 грудня 2010 20:04

У Дніпродзержинську 3-річна дитина стала свідком кривавої бійні

У Дніпродзержинську 3-річна дитина стала свідком кривавої бійні

У Дніпродзержинську медики та міліція виявили в одній з квартир труп чоловіка.

Про це повідомили у прес-службі ГУ МВС України в Дніпропетровській області.

Як з'ясувалося, про вбивство спецслужби повідомила колишня співмешканка загиблого. Вона розповіла, що разом з онуком була в гостях, вирішили відвідати чоловіка – а той був уже мертвий. Також колишня співмешканка припустила, буцімто до чоловіка завітали друзі, які його пограбували, а потім вбили. Проте ця версія викликала сумніви у правоохоронців і вони перевірили алібі жінки.

З'ясувалося, що у гостях у загиблого була саме жінка. Допитали жінку більш докладно – і вона у всьому зізналася. Розповіла, що вісім років свого життя провела саме з цим чоловіком. Згодом розійшлися, проте стосунки підтримували, навіть жили в одному будинку.

Так і цього разу – зайшла до нього з онуком, на столі постала пляшка. Коли уже трохи випили, пригадали давні образи. Чоловік ухопив стільця та почав безжально лупцювати жінку. Вона ж вхопила кухонний ніж та нанесла смертельний удар. По тому жінка вирішила зіпхнути убивство на таємничих незнайомців. Викинула ножа на сходи – нібито, утікаючи, покинули грабіжники. Та й зателефонувала до міліції.

Наразі зловмисниці загрожує позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років.

Magnolia-tv.com

Зараз ви читаєте новину «У Дніпродзержинську 3-річна дитина стала свідком кривавої бійні ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі