пʼятниця, 22 жовтня 2021 09:45

У дитсадку гілка вбила 4-річну дівчинку

У Кременчуцькій міській дитячій лікарні на Полтавщині померла 4-річна дівчинка, на яку 21 жовтня на території дитячого садка по вул. Софіївській впало дерево.

У лікарні залишається ще один постраждалий – 5-річний хлопчик. Також постраждала вихователька, розповіла Gazeta.ua речниця поліції Полтавщини Поліна Ларіна.

Автор: pl.npu.gov.ua
  У Кременчуці в дитячому садку дерево рухнуло на 5-річного хлопчика і 4-річну дівчинку.  Остання померла в реанімації
У Кременчуці в дитячому садку дерево рухнуло на 5-річного хлопчика і 4-річну дівчинку. Остання померла в реанімації

"Трагедія сталася, коли 18 дітей гуляли на подвір'ї садочка. Від каштана відкололася гілка і привалила дітей. Їх одразу госпіталізували. Також від падіння дерева постраждала й вихователька", - розповіла Ларіна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Школярку привалило дерево

Дівчинку одразу госпіталізували до реанімації, її стан був важкий, за словами головного лікаря Кременчуцької міської дитячої лікарні Костянтина Добрика. Хлопчик після обстеження знаходиться в травматологічному відділенні. У нього перелом стегна.

Автор: pl.npu.gov.ua
  У причинах трагедії розбираються слідчі
У причинах трагедії розбираються слідчі

Виховательці надали допомогу й відпустили на амбулаторне лікування.

У поліції відкрили кримінальне провадження. Справу розслідуються як неналежне виконання обов'язків щодо охорони життя та здоров'я дітей. Винуватцям загрожує до трьох років обмеження або позбавлення волі.

У Вінниці у результаті падіння дерева на очах у матері загинула 11-річна дівчинка. Трагедія сталася у мікрорайоні Тяжилів.

Дитина отримала черепно-мозкову травму, несумісну з життям.

Зараз ви читаєте новину «У дитсадку гілка вбила 4-річну дівчинку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі