четвер, 21 листопада 2013 09:47

У центрі Луганська студентки підробляли порноактрисами

Звичайну "сталінку" у центрі Луганська переробили під офіс, в якому розташовувалась порно-студія, повідомляє відділ зв'язків з громадськістю ГУМВС України у Луганській області.

Одна з кімнат була переобладнана під центральний офіс, ще одна перетворилася на адміністраторську, третя кімната була розділена розмальованою ДСП-шною плитою на два знімальні майданчики. Не лишилася осторонь і кухня – їй також була відведена роль місця для зйомок "полунички". Тут же виготовлялися відповідне відео і друкована продукція.

Дана студія ховалася за металевими дверима, була обладнана системою відеоспостереження, штори в ній завжди були закриті. Потурбувалися власники і про те, щоб не можна було встановити реальну адресу місцезнаходження цього "підприємства".

Студія була обладнана усією необхідною для функціонування технікою, у тому числі веб-камерами та доступом до Інтернету.

Крім того, призначений цей інтернет-ресурс був у першу чергу для іноземних клієнтів, які, заплативши відповідну суму, могли в режимі онлайн задовольнити будь порнографічні забаганки.

Організатором он-лайн порно-студії виявився 24 – річний приватний підприємець з м. Луганська.

Даний факт внесений до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 301 Кримінального кодексу України "Ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів".

Під час обшуку було вилучено більше десяти комп'ютерів, веб-камери, електронні носії, фотоапарат, документи і "сценічні костюми" "робітниць" інтернет-студії.

Зараз проводиться досудове слідство, яке встановить особи всіх учасників цього "підприємства". Поки ж відомо, що в якості "моделей" виступали близько двадцяти молодих дівчат з Луганська й області, здебільшого – студентки, які в перервах між "роботою" встигали готуватися до іспитів.

Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років з позбавленням права займатися певною діяльністю та конфіскацією порнографічних предметів.

Зараз ви читаєте новину «У центрі Луганська студентки підробляли порноактрисами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі