понеділок, 16 серпня 2021 17:24

У будинку загиблого мера Кривого Рогу знайшли дві записки - фото

Під час проведення обшуків у будинку загиблого міського голови Кривого Рогу 48-річного Костянтина Павлова правоохоронці знайшли дві записки.

Лежали на столі у кухні. Написані, ймовірно, рукою Павлова. У них інструкції з догляду за його домашніми тваринами. Про це повідомляє криворізький блогер Олег Єрмолінський.

Автор: t.me/ermolinskiy_news
  У будинку загиблого міського голови Кривого Рогу Костянтина Павлова  знайшли дві записки
У будинку загиблого міського голови Кривого Рогу Костянтина Павлова знайшли дві записки

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Загибель мера Кривого Рогу: у поліції розкрили подробиці

Правоохоронці шукали можливу передсмертну записку, залишену мером. Однак такої не виявили.

Знайдені записки з інструкціями могли бути написані й раніше. Адже мер з родиною був на відпочинку. Повернувся напередодні загибелі.

15 серпня приблизно о 16:00 на порозі власного особняка в селі Вільне знайшли мертвим мера Кривого Рогу Костянтина Павлова. Тіло виявили на веранді. Лежав на спині з вогнепальним пораненням в області серця. Верхня частина тулуба на вулиці, нижня – у будинку. Ліворуч – зброя та одна гільза. Справу розслідують як умисне вбивство. Серед основних версій – самогубство, необережне поводження зі зброєю, убивство. Не відкидають і доведення до самогубства.

Зараз ви читаєте новину «У будинку загиблого мера Кривого Рогу знайшли дві записки - фото». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі