четвер, 02 червня 2016 12:21

У Бердянську чоловік перевозив у дитячому візку вкрадений ящик з патронами
4

Ввечері 1 червня у Бердянську на Запоріжжі на вулиці Північній (колишня Морозова) наряд патрульної служби затримав чоловіка. Він перевозив у дитячому візочку ящик із патронами.

Про це повідомляє ГУНП області.

"Наряд патрульної поліції зустрів 35-річного місцевого мешканця. Цього чоловіка поліцейські знали, оскільки він неодноразово притягувався за різні правопорушення. Правоохоронців насторожив той факт, що чоловік був з дитячою коляскою. В ній поліцейські виявили цинковий ящик з патронами калібру 5,45 у кількості 1008 штук. Як виявилося, боєприпаси затриманий вкрав у гаражі по вулиці Європейській (колишня Кірова)", - розповіли у поліції.

На місце прибули керівники Бердянських відділів поліції, СБУ, співробітники вибухо-технічної лабораторії. Територію оточили. У гаражі правоохоронці виявили цілий арсенал зброї: 3 гранатомета, 16 гранат для підствольних гранатометів, 29 оборонних і наступальних гранат сучасного виробництва, а також 4300 автоматних патронів різного калібру 5,45 мм і 7,62 мм.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження.

Хто і з якою метою зберігав арсенал - встановить досудове розслідування, хід якого взято на контроль керівництвом ГУНП в Запорізькій області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві затримали 24-річного "злодія в законі"

Нагадаємо, на початку травня у Новоград-Волинському Житомирської області у місцевої мешканки поліція вилучила гранату РГД-5, пістолет "Шмайсер" та 9-міліметрові набої. Зброя зберігалася у сумці дитячого візочку.

Зараз ви читаєте новину «У Бердянську чоловік перевозив у дитячому візку вкрадений ящик з патронами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі