четвер, 28 січня 2021 09:15

У 17-річного хлопця під час уроку зупинилося серце

У 17-річного хлопця під час уроку зупинилося серце
У Запоріжжі в 17-річного хлопця під час уроку зупинилося серце. Фото: dw.com

У Запоріжжі 17-річний хлопець у школі знепритомнів, до приїзду "швидкої" уже не дихав. Медикам вдалося його реанімувати.

Подія сталася 27 січня, повідомив директор Обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Костянтин Малашенко у Facebook.

"17-річний хлопець знепритомнів. До приїзду бригади перестав дихати. Завдяки старанням дитячої реанімаційної бригади на чолі з доктором Юрієм Леонтьєвим його вдалося врятувати. 40 хвилин реанімації, дефібриляція, живий, слава Богу", — зазначив Малашенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У школі від інсульту померла другокласниця

Прогнози робити ще рано, за його словами, хлопець перебуває в реанімації.

Інцидент стався на уроці фізкультури в школі №15, повідомляє місцевий Telegram-канал "Це Запоріжжя". До приїзду "швидкої" першу допомогу хлопцеві надавала шкільна медична сестра.

На уроці фізкультури у школі села Хряцька Герцаївського району Буковини помер 14-річний Мар'ян Минзату. У нього зупинилося серце. Того дня восьмикласники здавали біг на 60 м. Мар'ян Минзату пробіг 50 м, знепритомнів і впав.

Зараз ви читаєте новину «У 17-річного хлопця під час уроку зупинилося серце». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі