четвер, 26 квітня 2012 16:28

Тварини кримського сафарі-парку вибралися на волю завдяки 5-річній дівчинці

Тварини кримського сафарі-парку вибралися на волю завдяки 5-річній дівчинці
Дирекція парку каже, що нічого страшного не сталося. Фото: an.crimea.ua

У середу група відвідувачів "Парка левів "Тайган" виявилася один на один з тваринами, що вийшли зі своїх кліток.

25 квітня близько 13:00 п'ятеро відвідувачів дитячої частинb парку, що називається "Дитячий зоопарк", деякий час милувалися ламам, міні-поні, міні-коровам, які вільно гуляли. Але виявилося, що це не спеціальне розвага, а надзвичайна подія, про що відвідувачам повідомила співробітниця парку, пише "АН-Крим".

За словами співробітниці, малолітня відвідувачка - дівчинка п'яти років - пустуючи, повідкривали клітки, в яких містилися тварини, і вони не забарилися вибратися на свободу.

Як розповів очевидець події, "тому в стійла втікачів заганяли спільно: відвідувачі, як могли, допомагали персоналу".

Директор сафарі-парку Олег Зубков підтвердив, що такий інцидент дійсно був, але запевнив, що в цьому немає нічого страшного.

"Це насправді сталося в "Бабусиному дворику". Там містяться козлики і баранці, і дівчинка, граючи, випустила їх на свободу. Вони абсолютно не небезпечні і дуже часто ми самі випускаємо їх гуляти. У випадку з хижими тваринами це просто неможливо: відвідувачі ніяк не можуть звільнити їх і піддати себе та інших небезпеці", - сказав він.

 

Зараз ви читаєте новину «Тварини кримського сафарі-парку вибралися на волю завдяки 5-річній дівчинці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі