субота, 30 травня 2020 18:10

Труп жінки зі шлакоблоком на ногах "виплив" із річки

На Дніпропетровщині із річки Оріль у Петриківському районі "виплив" труп жінки із прив'язаним до ніг шлакоблоком. Тіло 29 травня виявили місцеві жителі.

Особу жінки встановили. Нею виявилася 46-річна мешканка Кам'янського. Підозрюваного у її вбивстві затримали, повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

Автор: dp.npu.gov.ua
  На Дніпропетровщині із  річки  Оріль  «виплив» труп жінки із прив’язаним до ніг шлакоблоком. Підозрюваного у вбивстві затримали
На Дніпропетровщині із річки Оріль «виплив» труп жінки із прив’язаним до ніг шлакоблоком. Підозрюваного у вбивстві затримали

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На шиї і ногах – каміння: на березі Бугу знайшли труп чоловіка

"27 травня жінка відпочивала у подружжя в одному із селищ Петриківського району. Під час застілля між нею та 35-річним господарем виникла сварка, під час якої чоловік побив жінку по голові. Потім, за словами підозрюваного, потерпіла лягла відпочивати, а наступного дня він виявив її померлою. Щоб приховати сліди злочину, чоловік прив'язав до тіла шлакоблок, завантажив його в автомобіль та викинув у річку", - сказано в повідомленні.

Підозрюваного у вбивстві доставили до Петриківського відділення поліції. Зловмиснику загрожує до 15 років позбавлення волі.

33-річну Тетяну Головіну із Новомосковська на Дніпропетровщині знайшли мертвою. Тіло з прив'язанами до ніг бетонними блоками виявили в озері на околиці райцентру. Жінку задушили.

Зараз ви читаєте новину «Труп жінки зі шлакоблоком на ногах "виплив" із річки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі