середа, 06 грудня 2023 22:17

Спецтема: Війна Росії проти України

"Труп пролежав на морозі не менше години": показали відео з місця ліквідації Киви

"Труп пролежав на морозі не менше години": показали відео з місця ліквідації Киви
У мережі з'явилися відео з місця ліквідації колишнього депутата-зрадника від "Опозиційної платформи - За життя" і пропагандиста Іллі Киви. Фото: скріншот

У мережі з'явилися відео з місця ліквідації колишнього депутата-зрадника від "Опозиційної платформи - За життя" і пропагандиста Іллі Киви.

На кадрах видно, як на місце події приїхали слідчі і ритуальна машина. Російські ЗМІ пишуть, що за Кивою стежили щонайменше три останні тижні. За цей час кілеру вдалося добре вивчити звички колишнього українського політика.

Повідомляється, що 2,5 місяці тому він переїхав до готелю "Велич Country Club" Нещодавно ексдепутат України повідомляв про можливе стеження за ним.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Містер Гвинтик - містер Малюк передає привіт": мережа вибухнула мемами з нагоди ліквідації Киви

За даними Telegram-каналу Mash, Кива проживав разом зі своєю співмешканкою. Щодня він виходив на вечірні прогулянки парком.

"Сьогодні він повторив той самий маршрут, але не повернувся. Першим його вже задубіле тіло виявила місцева жителька - труп Киви пролежав на морозі не менше години з моменту вбивства", - йдеться в повідомленні.

У середу, 6 грудня, російські ЗМІ з посиланням на джерела заявили про те, що колишнього народного депутата України Іллю Киву знайшли мертвим. Нібито, його виявили у Московській області в Одінцовському районі.

Пізніше стало відомо, що ліквідація Киви була спецоперацією Служби безпеки України. Екснардепа вбили за допомогою стрілецької зброї.

За даними пропагандистського пабліка Shot, тіло Киви виявили з раною голови на території готелю "Величъ Country Club" у селі Супонєво.

Зараз ви читаєте новину «"Труп пролежав на морозі не менше години": показали відео з місця ліквідації Киви». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі