пʼятниця, 13 січня 2023 14:49

Трохи потепліє – яку погоду прогнозують синоптики на 14 січня

Трохи потепліє – яку погоду прогнозують синоптики на 14 січня
В Україні 14 січня очікують незначне потепління. Фото: prm.ua

У суботу, 14 січня, в Україні дещо потепліє. Опадів синоптики не прогнозують.

Лише в західних областях очікують дощ, а в східних місцями невеликий сніг. Про це повідомляє Український гідрометеоцентр.

Очікується хмарна погода з проясненнями. Вітер буде переважно південний. На сході та півдні – 5-10 м/с. У Карпатах вночі місцями пориви сягатимуть 15-20 м/с.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Карпати замело снігом: казкові фото зимового високогір'я

У більшості західних, центральних, південних областей, а також у Криму вночі та вранці туман. Видимість становитиме 200-500 м. У західних, північних регіонах, у Вінницькій та Черкаській областях на дорогах ‒ ожеледиця.

Вночі стовпчики термометрів покажуть -2...-7℃. Вдень температура повітря буде від -1℃ до +4℃. У західних областях та в Криму вночі від +3℃ до -2℃, а вдень +2...+7℃.

У Харкові зафіксували одне з найгарніших метеорологічних явищ цієї зими. Світлини кристалічної паморозі опублікував 8 січня харківський синоптик Ігор Кібальчич.

Погода в Україні у лютому буде мінливою: з морозними та відносно теплими періодами. Ближче до середини першої декади місяця очікуються інтенсивні опади, а також значний "мінус" .

Зараз ви читаєте новину «Трохи потепліє – яку погоду прогнозують синоптики на 14 січня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі