вівторок, 03 грудня 2013 09:59

"Три експертизи підтвердили — зґвалтування Крашкової не було" - мати Дрижака

"Три експертизи підтвердили — зґвалтування Крашкової не було" - мати Дрижака
Фото: viche.lutsk.ua

Мати засудженого міліціонера Євгена Дрижака Марія Іванівна вважає винесений вирок суду несправедливим. Про це вона розповіла Gazeta.ua.

"Суддя встає і каже, всі аналізи підтвердили, що вона не зґвалтована. Гінеколог сказала, що має шрам, чи післяпологовий чи ерозія. Суддя тут же каже "ми думаємо, що це від зґвалтування", - розповідає Марія Дрижак. - Три лабораторії дають підтвердження: зґвалтування не було. А суддя каже, що це Дрижак згвалтував".

Марія Іванівна каже, що буде подавати апеляцію наприкінці грудня, але в українське правосуддя не вірить: "На апеляцію нам дали місяць. Це не тільки шок для Жені, а й для всіх хлопців. Такого несправедливого рішення не ждали. Що прокуратура написала - суд перепечатав. Не змінили навіть ні одної букви. На нашу владу не надіюся. Будемо звертатися у Євросуд. У нашій країні правду добитися не можна, тут люблять бардак і сенсації".

Нагадаємо, 29 листопада колишніх міліціонерів Дрижака і Поліщука засудили до 15 років ув'язнення, їхньому колезі Михайлу Кудринському дали 5 років; співучаснику, єгерю Сергію Рабіненку - 11 років.

Також Дрижак і Поліщук мають виплатити Крашковій по 150 000 гривень морального збитку, Рабіненко - 100 000 гривень.

Зараз ви читаєте новину «"Три експертизи підтвердили — зґвалтування Крашкової не було" - мати Дрижака». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі