четвер, 12 грудня 2019 13:54

Трагедія в Одесі: поліція призначила генетичні експертизи

Трагедія в Одесі: поліція призначила генетичні експертизи
Для встановлення осіб загиблих під час пожежі в Одеському коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу призначені генетичні експертизи. Фото - facebook.com/odessahello

Для встановлення осіб загиблих під час пожежі в Одеському коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу призначено генетичну експертизу.

Станом на сьогодні, 12 грудня, офіційно впізнано лише чотири особи. Про це повідомив заступник начальника ГУНП в Одеській області Сергій Шайхет.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Відкрила кабінет, побачила дим і замкнула двері" - страшні подробиці про смертельну пожежу в коледжі

"Під час огляду місця трагедії, який слідчі розпочали ще 5-го грудня, були вилучені та направлені на експертизу фрагменти електропроводки. Також на місці пожежі були виявлені залишки чотирнадцяти людських тіл. Невпізнані загиблі будуть ідентифіковані після проведення генетичної експертизи", - сказав Шайхет.

Станом на 12 грудня першочерговий огляд місця події слідчими завершено. Після надання дозволу працівниками ДСНС він буде продовжений.

Директор Одеського коледжу економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу Любов Кочерга до 8 лютого перебуватиме під цілодобовим домашнім арештом. Також їй заборонено спілкуватися зі свідками і одягнуть електронний браслет. Таке рішення виніс Київський райсуд Одеси 11 грудня.

Зараз ви читаєте новину «Трагедія в Одесі: поліція призначила генетичні експертизи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі