середа, 11 грудня 2019 13:55

Трагедія в Одесі: директорці коледжу під час суду стало зле

Трагедія в Одесі: директорці коледжу під час суду стало зле
Директора Одеського коледжу економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу Любов Кочергу відправили під домашній арешт. Фото - Одеське життя

Директор Одеського коледжу економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу Любов Кочерга до 8 лютого перебуватиме під цілодобовим домашнім арештом. Також їй заборонено спілкуватися зі свідками і одягнуть електронний браслет.

Таке рішення виніс Київський райсуд Одеси 11 грудня.

Директора навчального закладу підозрюють у службовій недбалості та порушенні правил пожежної безпеки, що спричинило тяжкі наслідки. На цілодобовому домашньому арешті наполягала прокуратура. Під час засідання Кочерзі стало зле. Із зали її вивели медики та надали допомогу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пожежа в Одесі: упізнали ще одну жертву трагедії

Її адвокат заявила, що у підзахисної посттравматичний синдром і надала відповідну довідку. Запевняє, що під час пожежі в її клієнтки згоріли паспорт і пенсійне посвідчення. А закордонного паспорта зовсім немає. Тому не втече. Також адвокат розповіла, що Любов Кочерга допомагала слідству і з'являлася на допити.

А Рада деректорів вузів Одеської області запропонував взяти директора коледжу на поруки. Але їм у клопотанні відмовили.

За інформацією слідства, в коледжі не було виявлено жодного вогнегасника, а автоматична система оповіщення була відсутня. Склад вогнегасників знайшли під ліжком у коменданта. Оповіщення про пожежу в коледжі здійснювалося шляхом натискання на застарілу сигналізацію типу "Ревун" на першому поверсі.

Зараз ви читаєте новину «Трагедія в Одесі: директорці коледжу під час суду стало зле». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі