пʼятниця, 31 травня 2013 11:56

Трагедія в кримському санаторії: кров загиблої дівчинки змивали інші діти

Трагедія в кримському санаторії: кров загиблої дівчинки змивали інші діти
Фото: abaddon-fx.livejournal.com

У симєїзському санаторії, де вчора ввечері звалився балкон з дітьми, сліди трагедії одразу спробували приховати.

Як розповіли журналістам очевидці події, змивати кров дівчинки, яка впала на асфальт, змусили двох хлопчаків, передає "Крим.Коментарі".

"На асфальті на лівому боці лежала дівчинка без тями. Ми її боялися чіпати, звали, кричали, бігали по корпусах діти - просили медсестер, медпрацівників, начальство - ну хоч кого-небудь, хто володіє медичними навичками, допомогти їй. Дівчинка була в дуже критичному стані, кров прибувала, сочилася", - розповіла журналістам одна з очевидець Марина Кучмина.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Криму в дитячому санаторії обвалився балкон, загинула дівчинка

За її словами, після того як прибули медики і завантажили постраждалу у "швидку", з'явилися хлопчаки з відрами води.

"Я не знаю, від кого ця команда виходила, знаю, що точно хлопчик Саша і хлопчик Міша - вони бігали по сходинках, з корпусу носили відра води. По-моєму, 5 відер води знадобилося, щоб змити кров", - розповіла жінка.

Як повідомлялось, вчора ввечері у дитячому санаторії "Юність" у Сімеїзі балкон 3-го поверху впав спочатку на 2-ий поверх, потім на землю. На балконі знаходилося четверо дітей. Хлопчаки встигли якось вхопитися, вони отримали забої і сильно не постраждали. Дівчатка зі Львова - їм по 10 років, вони постраждали сильніше. Обох відвезли до лікарні, одну з них з відкритою черепно-мозковою травмою доставили у реанімацію. За кілька годин дівчинка померла.

Зараз ви читаєте новину «Трагедія в кримському санаторії: кров загиблої дівчинки змивали інші діти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

24

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі