пʼятниця, 13 серпня 2021 13:16

Торкався статевих органів і фотографував: вожатий табору попався на розбещенні

Торкався статевих органів і фотографував: вожатий табору попався на розбещенні
У Бердянську Запорізької області затримали 18-річного вожатого у дитячому оздоровчому центрі. Він розбещував 10-річну вихованицю. Фото: zp.npu.gov.ua

У Бердянську Запорізької області 18-річний вожатий у дитячому оздоровчому центрі розбещував 10-річну вихованицю.

Зняв із дитини білизну, торкався її статевих органів і знімав усе на телефон, повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Директор інтернату більш як два роки ґвалтував дітей

"Потерпілу опитали в присутності батьків та психолога. З'ясували, що вранці 12 серпня вожатий зайшов у кімнату, де спали четверо дівчат. Думаючи, що діти сплять, він зняв з однієї дівчинки білизну, почав торкатися її статевих органів та фотографувати свої дії на телефон", - сказано в повідомленні.

Підозрюваний - житель Києва, студент одного із ВНЗ столиці. Його затримали.

За розбещення неповнолітньої йому загрожує до восьми років позбавлення волі.

Студента Київського університету ім. Бориса Грінченка звинуватили в педофілії. Студент нібито розбещував неповнолітніх під час роботи вожатим у таборі на Чорному морі. Студента заарештували в таборі. За його словами, упродовж 10 діб його били, а коли пригрозили зґвалтуванням, він погодився підписати зізнання.

Зараз ви читаєте новину «Торкався статевих органів і фотографував: вожатий табору попався на розбещенні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі