неділя, 14 березня 2021 18:10

Тиждень тому викрали 7-річну Марію Борисову: що нового в справі та як живе село

Тиждень тому викрали 7-річну Марію Борисову: що нового в справі та як живе село
У Щасливому на Херсонщині прощаються із 7-річною Марією Борисовою. Зникла 7 березня. За 4 дні знайшли її тіло. Була зґвалтована й задушена, за результатами експертизи. Вбивцю розшукують. Фото: скріншот із відео

Мешканці села Щасливе Олешківського району на Херсонщині, де тиждень тому викрали, зґвалтували й задушили 7-річну Марію Борисову, живуть у страху. Бояться ходити вулицями й відпускати дітей самих.

Хто міг вчинити таке з дівчинкою - не знають. Про це Gazeta.ua розповіла місцева Оксана.

"У нас такого ніколи не було. Всі знають одне одного, село спокійне. Страшно подумати, що ця людина ходила з нами одними вулицями, живе поруч. Може, й працювали разом. Це ж усі ми, наші дітки були весь час під загрозою", - розповідає жінка.

Додає, що рідні дуже важко переживають втрату. Матір була на заспокійливих, біля неї чергували лікарі. З нею та 10-річним братом Марійки працював психолог.

"Мати нормально дбала про дітей. Можливо колись в неї і були проблеми з алкоголем. Але після того, як чоловік пішов, вона взяла себе в руки. Працювала, де могли. Дітки були нагодовані й доглянуті", - додає жінка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Загибель 7-річної Марії Борисової: відомо, коли саме вбили дівчинку

Тим часом поліцейські опитують місцевих чоловіків. Про ймовірних підозрюваних офіційно поки що не повідомляють.

"Перевіряємо алібі кожного, білінг телефонів, все наносимо на схеми. Це кропітка робота, яка потребує покрокової реалізації. Тому це зараз проходимо, когось повторно допитуємо, когось втретє, вчетверте. Відібрали ряд зразків для визначення профілю ДНК", - розповів Вадим Ковальчук, начальник відділення поліції №2 Херсонського районного управління поліції.

Із дівчинкою прощалися напередодні, 13 березня. Провести її в останню путь прийшло щонайменше 400 людей – несли квіти та м'які іграшки. Дівчинку ховали у білій труні. Дорогою до кладовища її востаннє пронесли тими місцями, у яких найбільше любила гратися.

7-річна Марія Борисова зникла 7 березня. Того дня гралася з сусідськими дітьми та старшим 10-річним братом. Востаннє її бачили біля зупинки громадського транспорту близько 17.30. Туди бігала, аби зустріти тата з роботи. Він мав привезти їй подарунок до 8 Березня. Ніхто з дітей не помітив, у який момент зникла дівчинка. Родина Марійки стояла на обліку соцслужб. Батько уже 2 роки, як живе окремо, але з дітьми спілкується.

Зараз ви читаєте новину «Тиждень тому викрали 7-річну Марію Борисову: що нового в справі та як живе село». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі