понеділок, 19 березня 2007 09:34

Тимошенко: "Регіони" пропонують депутатам-опозиціонерам по 7 млн доларів

Партія регіонів пропонує депутатам з парламентської фракцій Наша Україна і БЮТ гроші за інтеграцію в антикризову коаліцію, заявила лідер БЮТ Юлія Тимошенко.

За її словами, депутатам обіцяють розвиток їх бізнесу, зняття репресій проти їх бізнесу. "По-друге, людям обіцяють посади, і посади є аргументом для того, щоб можна було зраджувати Україну. Третє - людям дають прямі гроші", - підкреслила Тимошенко.

"Нашим членам фракції також пропонують прямі гроші. Сьогодні вже ставки підвищилися: залежно від того, яка людина, від 3 до 7 мільйонів доларів пропонують за входження в 300 голосів, що створюють абсолютну владу для клану Януковича", - сказала лідер парламентської фракції.

Як відомо, на початку березня спікер Верховної Ради Олександр Мороз заявив про те, що через декілька місяців в українському парламенті з"явиться коаліція з 300 депутатів. При цьому спікер відкинув звинувачення опозиції в тому, що конституційна більшість створюватиметься шляхом підкупу депутатів.


За матеріалами:  5 канал, Корреспондент.net.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко: "Регіони" пропонують депутатам-опозиціонерам по 7 млн доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі