вівторок, 13 червня 2017 12:01

Тіло зниклої студентки знайшли у валізі на дні ставка

12 червня в ставку у селі Світанок Рогатинського району Івано-Франківщини поліцейські знайшли труп студентки 4-го курсу стоматологічного факультету Івано-Франківського Державного медичного університету , громадянки Болгарії 24-річної Дішлі Елі Зії.

Про це під час брифінгу розповів заступник начальника Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області – начальник кримінальної поліції Ігор Баб'юк.

Дішлі Еля Зія зникла ще 31 травня. Повідомлення до поліції надійшло за 5 днів. Вона була зареєстрована у гуртожитку, але проживала у квартирі свого співмешканця - Ельдара. Хлопець з Туркменістану, також студент медуніверситету.

Автор: Антонія Алтунова
  Студентка медуніверситету, громадянка Болгарії Дішлі Еля Зія  зникла ще 1 червня
Студентка медуніверситету, громадянка Болгарії Дішлі Еля Зія зникла ще 1 червня

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зниклого майора знайшли закопаним у лісі

"Про зникнення пізно повідомили. В квартирі не виявили ніяких ознак злочину. Зникли її побутові речі, одяг, рюкзак, два мобільні телефона. Співмешканець казав, що вона прийшла пізно в алкогольному та наркотичному сп'янінні. Після цього вони лягли спати, а на ранок її в квартирі не виявилося. Чому не звернувся одразу в поліцію, пояснити не зміг. Сусіди – студенти свідчили, що у квартирі була сварка, а можливо й бійка. Співмешканець заперечував. Очевидно, щоб уникнути кримінальної відповідальності. Є версія, що того вечора в квартирі вони вживали наркотики, після чого у них виникла сварка. У ставочку в селі Світанок Рогатинського району вчора виявили валізу, у якій було тіло потерпілої. Дівчинка була худенької тілобудови. Її вага була 40-45 кг і її акуратно спакували. Розтин показав, що смерть наступила від черепно-мозкової травми. Окрім цього, виявлено переломи рук, ніг. Співмешканця затримали та доставили в поліцію. Він відмовляється від показів. Речових доказів достатньо. Є інформація про знаряддя злочину. Його потрібно знайти", - сказав Баб'юк.

Автор: Поліція Прикарпаття
  Тіло зниклої студентки знайшли у валізі на дні ставка
Тіло зниклої студентки знайшли у валізі на дні ставка

Підозрюваний у СІЗО. Відомо, що виносити тіло студентки йому допомагав приятель. В ході слідства буде встановлюватися його причетність до злочину. Про мотиви вбивства у поліції не говорять, щоб не нашкодити слідству.

Знаряддя вбивства та особисті речі потерпілої шукають. Підозрюваному загрожує до 15 років в'язниці.

У водоймі поблизу села Вишнювате Запорізької області знайшли автомобіль з тілами мешканців Донеччини, які зникли тиждень тому.

Зараз ви читаєте новину «Тіло зниклої студентки знайшли у валізі на дні ставка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі