пʼятниця, 08 січня 2021 15:04

Тіла мала позбутися вночі: 33-річна жінка розправилася із сусідкою
4

На Вінниччині затримали 33-річну  жінку, яка зарізала 49-річну сусідку
Фото: vn.npu.gov.ua
На Вінниччині затримали 33-річну  жінку, яка зарізала 49-річну сусідку
На Вінниччині затримали 33-річну  жінку, яка зарізала 49-річну сусідку
На Вінниччині затримали 33-річну  жінку, яка зарізала 49-річну сусідку

7 січня у селі Журавне Хмільницького району на Вінниччині затримали 33-річну жінку, яка зарізала 49-річну сусідку.

У поліцію жінка вирішила не повідомляти про злочин, а приховати сліди його вчинення та у темний час доби позбутись тіла загиблої. Про це правопорушниця розповіла знайомій, яка й викликала поліцію, повідомили у відділі комунікації ГУНП області.

"Господарка квартири, де сталось вбивство, пояснила, що ввечері, 6 січня, у неї дома зібралась компанія, і вони розпивали спиртні напої. Коли всі розійшлись, виявилось, що її сусідка - мертва. Під час огляду місця події, поліцейські вилучили знаряддя вбивства – ніж. Провівши поквартирний обхід, та, поспілкувавшись з усіма учасниками застілля, підозри поліцейських щодо причетності до вчинення вбивства жінки впали на господарку квартири. Під тиском зібраних на місці події доказів 33-річна підозрювана дала зізнавальні покази", - розповів заступник начальника слідчого управління ГУНП у Вінницькій області Руслан Литвинюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік посварився з сусідкою та встромив їй у серце ніж

З'ясувалось, що між підозрюваною та її сусідкою виник раптовий конфлікт, під час якого зловмисниця вдарила потерпілу в голову. А потім схопила ніж і нанесла ним кілька ударів в шию.

Підозрювана перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Вирішується питання про оголошення їй про підозру та обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Слідчі відкрили кримінальне провадження. За вчинення такого злочину затриманій загрожує до 15 років позбавлення волі.

У Срібному Радивилівського району на Рівненщині 34-річна жінка вбила 46-річного співмешканця. Свідком конфлікту стала сусідка, яка вчора зайшла до них у гості.

Зараз ви читаєте новину «Тіла мала позбутися вночі: 33-річна жінка розправилася із сусідкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі