четвер, 24 квітня 2014 12:04

Спецтема: Війна на Донбасі

Терористи хочуть виміняти "губернатора" Губарєва на журналіста із США

Терористи хочуть виміняти "губернатора" Губарєва на журналіста із США
В'ячеслав Пономарьов

Терористи в СБУ міста Слов'янська хочуть обміняти викраденого ними американського журналіста Саймона Островського на свого заарештованого лідера Павла Губарєва.

Про це РІА "Новости" заявив лідер терористів В'ячеслав Пономарьов.

Пономарьов уточнив, що всього у ополченців зараз десять полонених, у тому числі депутат місцевої міськради Вадим Сухонос.

За словами Пономарьова, зараз йде перевірка достовірності документів Островського і цілей його приїзду до Слов'янська.

"Поки ми їх не з'ясуємо, він буде у нас. Потім або дозволимо працювати в Слов'янську далі, або обміняємо на когось із наших, зокрема, на Павла Губарєва. З Островським поводяться добре, його годують", - запевнив він.

Як відомо, журналіста сайту Vice News Островського викрали в понеділок, 21 квітня.

У середу лідер місцевих терористів Пономарьов визнав, що Островський у них, і його підозрюють у співпраці з "Правим сектором", бо у нього були американський та ізраїльський паспорти.

Нагадаємо, на початку березня Шевченківський райсуд Києва постановив в якості запобіжного заходу утримувати самопроголошеного губернатора Донецької області Павла Губарєва 2 місяці під вартою. Губарєв був затриманий у Донецьку. Близько 200 його прибічників намагалися блокувати місцеве управління СБУ, але звільнити свого лідера не змогли.

Зараз ви читаєте новину «Терористи хочуть виміняти "губернатора" Губарєва на журналіста із США». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі