середа, 03 червня 2015 19:05

Терористи "ДНР" повідомляють про 90 поранених зі своєї сторони

Терористи "ДНР" повідомляють про 90 поранених зі своєї сторони
Фото: http://mytaganrog.com

Кількість поранених, що поступили до районної лікарні Петровського району Донецька №14, досягла майже 90 осіб, повідомляє головлікарь Ігоря Рутченка.

Передаэ LB.ua.

"З самого ранку до нас везуть постраждалих з Петровського району. На цю хвилину кількість постраждалих сягає майже 90 осіб", - передає слова Рутченко сепаратистське агентство ДАН.

Петровський район межує з Мар'їнкою, яку сепаратисти в середу спробували зайняти. Судячи з усього, більшість поранених - бойовики, яких доставили з місця бою.

У середу бойовики спробували відбити у сил АТО передмістя Донецька Мар'їнці. У відповідь військові відкрили вогонь з важкої артилерії і втримали місто. Частина снарядів потрапили в Донецьк. У ДНР раніше заявляли мінімум про 60 поранених і 15 убитих. Серед український військових загинула щонайменше одна боєць, близько 30 поранені. У Мар'їнці загинув один цивільний, четверо отримали поранення.

Зараз ви читаєте новину «Терористи "ДНР" повідомляють про 90 поранених зі своєї сторони». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі