четвер, 05 лютого 2015 17:02

Терористи залякують маріупольців повідомленнями про обстріли

Терористи залякують маріупольців повідомленнями про обстріли
Фото: slovoidilo.ua

Терористи намагаються посіяти паніку серед мешканців Маріуполя, повідомляючи про запланований ними обстріл міста.

Про це йдеться у повідомленні прес-центру штабу АТО у Facebook.

"З оперативних джерел стало відомо, що терористи та російські найманці намагаючись посіяти паніку серед мирного населення Донбасу розповсюджують інформацію про запланований ними 5-6 лютого масований обстріл Маріуполя. З цією метою, на мобільні телефони мешканців міста дзвонять бойовики так званої ДНР та закликають людей залишити місто. Це продумана стратегія російських "ляльководів", мета яких створити хаос на сході нашої країни.

Прес-центр наголошує, що злочинці вчергове нагнітають обстановку. Підступні обстріли влаштовують аби створити "криваву картинку" для російських ЗМІ, відпрацьовуючи гроші агресорів. У фіналі ж нелюди намагатимуться вкотре звинуватити українську армію. Вже традиційно для терористів, життя мирних мешканців нічого не вартує", - йдеться у повідомленні.

У штабі також запевняють, що ЗСУ надійно захищають місто.

"Наша армія знищує ворога на своїй рідній землі. І навіть якщо ворог ховається за мирних громадян, справа честі будь якого військового берегти життя жінок, дітей, літніх людей, які не беруть участі у протистоянні.

Підрозділи Збройних Сил України, інших військових формувань, задіяних в АТО, готові до оборони Маріуполя", - наголошують у штабі АТО.

Зараз ви читаєте новину «Терористи залякують маріупольців повідомленнями про обстріли». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі