субота, 14 червня 2014 09:18

Спецтема: Війна на Донбасі

Терористи взяли в облогу українських силовиків

Терористи взяли в облогу українських силовиків

У районі розташування луганського аеропорту, де терористи збили літак з військовослужбовцями, раніше були зафіксовані множинні вогневі точки супротивника.

Про це написав на своїй сторінці в соціальній мережі Фейсбук Дмитро Тимчук.

"Фактично об'єкт, контрольований українськими силовиками, перебуває в облозі", - відзначає експерт.

За даними Тимчука, в ніч з 13 на 14 червня військово-транспортний літак Іл-76, який забезпечував перевезення особового складу в ході ротації і доставки продовольства підрозділам, які виконують завдання у рамках АТО на території Луганського аеропорту, був збитий терористами при заході на посадку. Кількість загиблих з'ясовується.

"Між тим, протягом останньої доби посадку в аеропорту здійснили 3 військово-транспортних літака з силовиками", - додав Тимчук.

Нагадаємо, раніше в Міноборони підтвердили інформацію про те, що луганські терористи збили літак при заході на посадку на аеродром Луганськ. У Міноборони висловили співчуття сім'ям загиблих військовослужбовців, однак про кількість людей, які перебували на борту збитого літака, не повідомили.

При цьому, за інформацією каналу CNN, на борту збитого терористами в Луганську літака ІЛ-76 було 49 пасажирів.

Зараз ви читаєте новину «Терористи взяли в облогу українських силовиків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

22

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі