четвер, 04 червня 2015 01:56

Терористи вагонами перевозять деревину, вугілля і будівельні матеріали: є підозра "прикриття" з української сторони

Терористи вагонами перевозять деревину, вугілля і будівельні матеріали: є підозра "прикриття" з української сторони
lesovod.org.ua

Учора українські військові зупинили кілька десятків вагонів, у яких з території України незаконно перевозилася деревина, вугілля і будівельні матеріали.

Про це в ефірі "5 каналу" розповів військовослужбовець окремої механізованої бригади Тарас Гривул, передає УНН.

За його словами, бійці АТО вчора зупинили незаконні ешелони, на яких було вказано походження вантажу з Чернігівщини та Полтавщини.

"Накладна була оформлена в Красному Лимані, окрім того, були накладні на окремі види товарів, зокрема, бачили хлопці три вагони вугілля, які записані як вугілля зі Сполучених Штатів Америки, яке постачається з території України. Також були затримані будівельні матеріали", - зазначив він.

На думку Гривула, контрабанда для найманців покривається з українського боку.

"Можуть бути тільки підозри. Але я скажу так: ми не бачили поки що тут жодного великого місцевого чиновника, який би на місці зупиняв цей потяг і перевіряв його. Поки що на місці з'явилися тільки представники Державної фіскальної служби. Вони отримали всі документи і почали далі розбиратися з цим інцидентом", - розповів військовослужбовець.

Зараз ви читаєте новину «Терористи вагонами перевозять деревину, вугілля і будівельні матеріали: є підозра "прикриття" з української сторони». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі