четвер, 16 жовтня 2014 21:38

Терористи продовжують артобстріли низки населених пунктів - штаб АТО

Терористи продовжують артобстріли низки населених пунктів - штаб АТО
Фото: depo.ua

Станом на вечір четверга бойовики обстріляли блокпости сил антитерористичної операції біля населених пунктів Сміле, Фрунзе, Донецька. Про це повідомив спікер штабу АТО Владислав Селезньов, передає прес-центр АТО у Фейсбуці.

"Непідконтрольні терористичні озброєні формування обстріляли з мінометів блокпости опорних і спостережних пунктів сил АТО в районі н.п. Сміле, Фрунзе, Донецька, двічі наші позиції у районі Донецького аеропорту, використовуючи при цьому танки, міномети, зенітні установки ЗУ-23-2. З реактивних систем залпового вогню БМ-21 "Град" здійснили вогневі нальоти по наших підрозділах, розміщених у районі н.п. Комуна. Інформація про втрати серед українських військовослужбовців не надходила", - сказав Селезньов.

За його словами, сили АТО у свою чергу вогнем у відповідь завдали удару по відомих їм вогневих точках бойовиків. За умови, що ці вогневі точки знаходяться за межами населених пунктів.

Зараз ви читаєте новину «Терористи продовжують артобстріли низки населених пунктів - штаб АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі