пʼятниця, 13 березня 2015 09:35

Терористи ніяк не вгамуються: 61 обстріл за добу, найгарячіше було в Пісках та Широкиному

Терористи ніяк не вгамуються: 61 обстріл за добу, найгарячіше було в Пісках та Широкиному
Фото: ipress.ua

Обстановка в зоні проведення АТО залишається напруженою, незаконні збройні формування протягом доби 61 раз відкривали вогонь.

Про це на брифінгу повідомив речник Генерального штабу ЗСУ Владислав Селезньов, передає Gazeta.ua.

"На Луганському напрямку протягом доби зафіксовано 3 обстріли позицій українських військовослужбовців, що розташовані неподалік н.п. Сокільники. Бойовики відкривали вогонь по наших позиціях, використовуючи стрілецьку зброю.

Найбільш складна ситуація склалась на Донецькому напрямку, там зафіксована найбільша кількість випадків порушення режиму припинення вогню. Зокрема, по позиціях сил АТО, що розташовані неподалік н.п. Піски, бойовики 21 раз відкривали вогонь. Використовували при цьому не лише стрілецьку зброю, а також міномети, автоматичні гранатомети та танки.

Загалом на цьому секторі зафіксовано 43 обстріли позицій сил АТО, у тому числі Авдіївка, Кам'янка, Невельське, Опитне, Красногорівка. На південь від Донецька в районі населених пунктів Старогнатівка та Гранітне за минулу добу бойовики двічі відкривали вогонь", - повідомив Селезньов.

За його словами, терористи минулого вечора намагалися штурмувати позиції українських військ у районі Старогнатівки, атака була відбита.

"На Артемівському напрямку за добу зафіксовано 6 обстрілів. Бойовики вели вогонь по наших позиціях, що розташовані у районі н.п. Луганське, Майорське, Ленінське. Вели вогонь як зі стрілецької зброї, снайперських гвинтівок, а також автоматичних гранатометів.

На півдні зони АТО за добу зафіксовано 8 обстрілів. Найбільш складна ситуація спостерігається у районі н.п. Широкине", - розповів Селезньов.

Зараз ви читаєте новину «Терористи ніяк не вгамуються: 61 обстріл за добу, найгарячіше було в Пісках та Широкиному». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі