субота, 21 червня 2014 09:16

Терористи наплювали на перемир'я Порошенка і обстріляли українських солдатів

Терористи наплювали на перемир'я Порошенка і обстріляли українських солдатів

Попри те, що президент України Петро Порошенко оголосив, що з 20 червня до 27 червня сили АТО припиняють бойові дії на Донбасі, починаючи з 22:00 того ж таки 20 червня терористи здійснили низку нападів на позиції сил антитерористичної операції. Про це повідомив на своїй сторінці в соціальній мережі Фейсбук Дмитро Тимчук, посилаючись на оперативні дані групи "Інформаційний Опір".

За його словами, зокрема:

- Бойовики вели мінометний обстріл у бік Російської Федерації по пунктах пропуску "Ізварине" і "Успенка". Поранення отримали 9 українських прикордонників.

- З мінометів і 30-мм артилерійської гармати обстріляні позиції сил АТО біля Краматорського аеродрому та на горі Карачун. Наші емісари відзначають дуже високу щільність вогню. Постраждалих з боку української армії немає.

- Бойовики, які прибули на 2 КамАЗах російського виробництва, зробили спробу штурму командного пункту військової частини, дислокованої біля населеного пункту Амвросіївка. Українські військовослужбовці не постраждали.

- Терористи обстріляли з АГС і мінометів блок-пост сил АТО в районі населеного пункту Рубіжне та в районі Слов'янська. Жертв з нашого боку немає.

Всі напади терористів були відбиті. Прицільним вогнем знищені вогневі точки бойовиків. Кількість убитих і поранених найманців уточнюється.

Зараз ви читаєте новину «Терористи наплювали на перемир'я Порошенка і обстріляли українських солдатів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

26

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі