неділя, 19 жовтня 2014 22:48

Терористи намагалися встановити свій блокпост біля Бахмутки - ЗМІ

Терористи намагалися встановити свій блокпост біля Бахмутки - ЗМІ
Фото: unian.net

У неділю, 19 жовтня, в районі Бахмутки Луганської області бойовики намагалися встановити блокпост. Про це "Українській правді" повідомили у Секторі "А".

У секторі наголосили, що намагалися домовитися з бойовиками в рамках перемир'я про безперешкодне транспортування продовольства і евакуацію поранених, але вони не увінчалися успіхом. Обстріли продовжились.

"У неділю в тому районі бойовики влаштували засідку для наших колон з продовольством, водою. Вони навіть намагалися виставити свій блокпост", - повідомили в секторі "А".

Ввечері бойовики використовували проти сил АТО танк.

"В результаті було проведено зачистку району, а також знищений той блокпост терористів, який вони намагалися виставити", - додали в секторі "А".

Після зачистки району вдалося забезпечити блокпости сил АТО продовольством і водою на тривалий час і евакуювати поранених. Кількість евакуйованих поранених та втрати під час боїв за неділю, у секторі не наводять.

Зараз ви читаєте новину «Терористи намагалися встановити свій блокпост біля Бахмутки - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі