вівторок, 03 лютого 2015 11:00

Терористи накрили "Градами" Новотошківку: є загиблі

Терористи накрили "Градами" Новотошківку: є загиблі
Фото: 24tv.ua

Бойовики ЛНР обстріляли з "Градів" центр Новотошківки, внаслідок чого загинули двоє людей, були знищені будинки й магазини.

Про це повідомляє прес-служба глави Луганської обласної державної адміністрації Геннадія Москаля.

"Селище Новотошківка Попаснянського району, що поблизу 29-го блокпосту на Бахмутці, за два останні дні зазнало масованих обстрілів із систем "Град".

У центрі села вибухнули кілька десятків реактивних снарядів. Є прямі влучення в житлові будинки, школу й магазини. Кілька приміщень зруйновані вщент і згоріли, інші серйозно пошкоджені.

Від осколкових поранень загинули дві місцеві жінки 63 та 74 років, ще один чоловік (75 років) поранений", - йдеться у повідомленні.

Як зазначають в ОДА, у Новотошківці, де нема ні світла, ні води, все ще залишається близько 400 людей.

"В іншому населеному пункті поблизу Бахмутки – Кримському (що за кілька кілометрів від колишнього 31-го блокпосту) учора снарядами з "Градів" пошкоджені 7 житлових будинків. Стріляли з боку сел.Фрунзе, окупованого так званими казаками. З Кримського виїхало близько 80 відсотків населення, ще кілька десятків людей із речами чекають для виїзду сприятливої можливості. Для їх евакуації буде задіяна військова техніка", - повідомляють в ОДА.

Зараз ви читаєте новину «Терористи накрили "Градами" Новотошківку: є загиблі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі