пʼятниця, 20 липня 2012 11:24

Теракт у Бургасі: потерпілі розповідають про два вибухи

Теракт у Бургасі: потерпілі розповідають про два вибухи
Терористи вже неодноразово намагалися здійснити теракт на курортах країни: Фото: atv.odessa.ua

Потерпілі, котрі знаходяться в лікарнях внаслідок теракту 18 липня, кажуть не про один, а про два вибухи. Очевидці зізнаються, що боялися бігти до приміщення аеропорту, адже там міг пролунати ще один вибух, ідеться в сюжеті ТСН.

Поліція тим часом наголошує, що терористи вже неодноразово намагалися здійснити теракт на курортах країни. Правоохоронці про це знали, проте широкий загал не повідомляли.

Про нинішній теракт теж могло було відомо заздалегідь. Болгарська преса повідомляє, що за годину до вибуху невідомий зателефонував в офіс туроператора, що організовував поїздку ізраїльських туристів, і повідомив про вибух, що готується.

Наразі відповідальності за теракт, який забрав життя 7 людей і ще близько 30 поклав на лікарняні ліжка, ніхто не взяв. Аеропорт Бургаса досі закритий, його рейси приймають Софія та Варна. Також у Болгарії посилено заходи безпеки через небезпеку нових атак.

Зараз ви читаєте новину «Теракт у Бургасі: потерпілі розповідають про два вибухи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі